Mijn naam is Ton Vermeulen en Tuinplus is in 2000 opgericht. Al lang daarvoor was tuinieren een hele grote passie van mij. Naast het bezig zijn met de aanleg, onderhoud en het ontwerpen van tuinen vond ik ook het  eigenbaas zijn een boeiende uitdaging. Het contact met de klanten van het begin tot het eind van een project vond- en vind ik ook elke keer weer heel leuk en leerzaam. Van een tevreden klant met een, ook in zijn/haar ogen, prachtige tuin kan ik ook heel erg genieten.

Als zelfstandige kom je natuurlijk regelmatig in situatie terecht waarin je moet concluderen dat twee handen niet genoeg zijn. Dat is ook de reden dat ik nauw samenwerk met een aantal collega’s. Mede door deze samenwerkingsverbanden kunnen wij ook grotere projecten aannemen en maken we gebruik van elkaars specialiteiten.

In de contacten met de klant maakt deze gebruik van de vele jaren ervaring en de ruime kennis op het gebied van de tuin. Naast particulieren heb ik ook een groot aantal zakelijke klanten. Ook voor hen is het van groot belang dat het bedrijfsgroen rond zijn pand er perfect bij ligt. Ook hun groen omgeving fungeert als een visitekaart en draagt nadrukkelijk bij aan het bepalen van een eerste indruk van en over die ondernemer.

Onderstaand nog een aantal afbeeldingen die nog eens benadrukken hoe mooi mijn vak is.

Met vriendelijke groet,

Ton Vermeulen