Elke tuin is weer anders; iedereen gebruikt de tuin op zijn/hun eigen wijze. Het is in mijn ogen dan ook heel belangrijk on altijd eerst te onderzoeken wat de wensen,ideeën en eisen van de klant zijn. Die zijn voor mij de basis voor een goed advies over het te maken ontwerp, over het onderhoud en of de aanleg van de tuin.

Als u contact met ons gezocht heeft per telefoon of met het contactformulier maak ik met u een afspraak. Het is van groot belang voor mij om een duidelijk beeld te vormen van de tuin c.q. het groen ter plaatse. Bij deze oriëntatie kijk ik naar de staat van de tuin op dat moment, de ligging, de bodemgesteldheid en natuurlijk ook de bereikbaarheid.  Als dat gedaan is ga ik samen met u uw wensen en vereisten inventariseren. Tijdens dat gesprek maakt u gebruik van mijn uitgebreide kennis over alles wat met tuinaanleg en onderhoud te maken heeft.

Na dit gesprek kunt u beslissen door te gaan met Tuinplus of niet. Als u door gaat dan ga ik aan de slag voor u. Ik begin dan met het maken van een eerste ontwerp en een basis offerte. Deze wordt met u besproken en daar waar nodig worden wijzigingen in het ontwerp en/of de offerte doorgevoerd.  Als u daar akkoord mee bent dan geeft u vervolgens de opdracht om het project voor u te gaan uitvoeren.

Wij gaan dan samen met u een werkplanning maken en doen daarmee ons uiterste best om de overlast voor u tot een minimum te beperken. Na de planning gaan we zo snel mogelijk aa het werk. Tijdens het uitvoeren van het project is er altijd ruimte voor overleg over de voortgang met u. Wilt u een structurele aanpassing doorvoeren en dat heeft consequenties voor de kosten van het project dan zal er eerst een nieuwe aanvullende offerte uitgebracht worden voor dat nieuwe onderdeel. Eventueel meer- of minder werk proberen wij altijd heel netjes samen met u op te lossen. Als het project af is lopen we samen alles na. Als alles akkoord is  volgt de factuur. Wij willen altijd een duurzaam contact met onze klanten dus nazorg staat hoog in mijn vaandel U kunt na afloop altijd een beroep op ons doen. Wij lossen eventuele probleempjes graag voor u op.

U kiest voor Tuinplus omdat:
• Onze kwaliteit en deskundigheid
• Eerlijk en objectief advies
• Uw wensen worden optimaal vertaald
• Ruime en langdurige werkervaring
• Betrouwbaarheid
• Duurzame relatie met u als klant

Met vriendelijke groet,
Ton Vermeulen