IMG_1739 (1)Tuinaanleg

De voorbesprekingen zijn afgerond al dan niet voorafgegaan met het maken van een ontwerp. Waar je nu wel over beschikt is een door ons opgemaakte offerte. We weten nu precies waar we aan toe zijn. Het verloop van de aanleg van de tuin is goed doorgesproken en er is een planning gemaakt. Deze planning probeert zo veel als mogelijk is de onvermijdelijke overlast tot een minimum te beperken.

De belangrijkste aanlegfases zijn:

  1. Het inmeten van de tuin waarbij de locatie van de paden en het terras worden vastgezet.
  2. Is er een bestaande tuin dan worden in het voorkomende geval de bestaande bestrating en beplanting eruit gehaald. Deze werkzaamheden kunnen ook goed door de klant zelf uitgevoerd worden. Daarmee kunt u zelf kosten besparen. Natuurlijk kunnen wij het ook doen voor u. Alle verwijderde tuin onderdelen worden overeenkomstig de milieu voorschriften afgevoerd.
  3. Na het ruimen gaan we opbouwen. Meestal beginnen we dan met de bestrating en de eventuele tuinafscheiding. Als dat af is wordt begonnen met de grondverbetering en daarna de aankleding van de tuin met de beplanting.
  4. Na al deze werkzaamheden is het tijd om alles keurig op te ruimen en kunt u daarna uw nieuwe tuin in gebruik gaan nemen.