Inspiraties.

achapanthusswnIn bepaalde bladen of op de televisie zie je vaak hele leuke tuinelementen of ideeën. Dingen waar jezelf zo niet op zou komen. Met deze pagina willen wij u graag helpen om leuke tuindingen te vinden. Het is niet nodig om het wiel opnieuw uit te vinden. We hebben een aantal websites voor u opgezocht waar u dat allemaal kunt vinden. Tuinelementen die u kunnen helpen bij het samenstellen van uw tuin wensen.

Een boeiende bron van waaruit je ook gemakkelijk zelf verder kunt zoeken is de website Pinterest. Die staat boordevol ideeën en tips of het nu gaat over borduren, tekenen, huisdieren, buiten, eten, tuinieren enz enz. Je begeeft je in een prachtige wondere wereld gemaakt door mensen die een prikbord starten met daarop allemaal leuke dingen die ze hebben gevonden over een bepaald onderwerp en die graag met de hele internetwereld willen delen.  Je waant je een soort “Alice in wonderland”. Kijk maar eens naar onderstaande voorbeelden.

Pinterest wil graag dat je je aanmeldt. Dat kan door uw emailadres in te voeren en een wachtwoord. Je verplicht je verder tot niets. Je kunt bijvoorbeeld een gratis emailadres aanmaken bij gmail dat je voor pinterest gaat gebruiken. Doe je er niets meer mee stop jet het emailadres en weg is alles.

Tuinontwerpen

Een verzameling van diverse tuinontwerpen
(Pinterest pagina).
Klik hier

Tuinplanten

Een bonte verzameling prachtige tuinplanten
(Pinterest pagina).
Klik hier

Plantenbakken

Een verzameling van diverse plantenbakken
(Pinterest pagina).
Klik hier

Bestratingen

Een verzameling van diverse bestratingen
(Pinterest pagina).
Klik hier

Plantenbakken

Een verzameling van prachtige plantenbakken
(Pinterest pagina).
Klik hier

Tuinelementen

Een verzameling van tuinelementen
(Pinterest pagina).
Klik hier